PRP جز vital حیاتی خون است که حاوی پروتئین های اساسی و سلول های بازساز است و می تواند بافت های آسیب دیده را هنگام تزریق بازیابی کند. برای افزایش اثربخشی ، پلاسما باید از بقیه خون و اجزای آن فیلتر شود. این عمل با استفاده از دستگاه مخصوصی که به سانتریفیوژ معروف است، PRP را از بقیه خون جدا می کند. سپس PRP فیلتر شده در یک سرنگ جمع شده و به پوست سر تزریق می شود تا رشد مو افزایش یابد. علاوه بر افزایش جریان خون در فولیکول های مو، PRP دارای پروتئین هایی است که رشد سلول را تقویت می کنند.
تعریفی از PRP مو
پی آر پی یکی از روش های موثر در تقویت مو، جوانسازی پوست، ترمیم زخم، رفع تیرگی دور چشم، بعد از لیزر های تهاجمی مانند CO2 و مسائل ارتوپدی می باشد. در این روش محلولی از که پلاسمای خون فرد تهیه شده به مناطق مورد نیاز تزریق می شود. در این مقاله قصد داریم درمورد کاربرد PRP در تقویت مو صحبت کنیم.
نحوه انجام PRP مو
پی آر پی PRP روشی است که در آن از خون فرد گرفته می شود و سانتری فوج می شود و مقدار زیادی از پلاسما از خون جدا می شود. این پلاسماها حاوی پلاکت است از طریق کیت های خاص از خون جدا می شود. پللاکت ها حاوی هورمون رشد هستند.
آن قسمت تغلیظ شده پلاکتی را جدا کرده و در قسمت هایی که نیاز است تزریق می شود. طیف زیادی از مراجعین به مطب دکتر پوست افرادی هستند که دارای موهای کم پشت یا کم مویی دارند و می خواهند موهایی پرپشت داشته باشند. با پی آر پی می توان افزایش قطر مو، افزایش تعداد موها را داشته باشید این روشی خطر و عوارضی برای فرد ندارد.
کاندیدای مناسب درمان و ترمیم مو
درمان با PRP مو گزینه ای مناسب برای افرادی است که به دنبال یک روش ترمیم مو غیر تهاجمی و غیر جراحی هستند. بیمارانی که در مراحل اولیه ریزش مو قرار دارند، کاندیداهای ایده آل برای درمان PRP مو هستند، زیرا درمان نمی تواند فولیکول های موی طولانی مدت را که خوابیده اند را احیا کند.
بنابراین، PRP ممکن است برای نامزدهایی که طاسی قابل توجهی دارند موثر نباشد. تیم متخصص ما در مرکز ترمیم موی می توانند در درک مرحله ریزش مو به شما کمک کنند و تشخیص دهند که آیا شما کاندید مناسبی برای PRP درمانی هستید یا خیر.
پی آر پی مو در مردان
علت کم مویی یا تاسی در مردان اغلب به علت ژنتیک و ارثی است که ژن غالب از طریق پدر یا مادر به ارث می رسد که اصطلاحا به آن آندروژنتیک آلوپسیا می گویند. برای درمان این موارد در ابتدا از درمان دارویی مانند همه جای دنیا استفاده می شود.
از محلول ماینوکسی به میزان 5% بسته به نظر پزشک متخصص استفاده می شود. در موارد شدید که ریزش مو فعال است و مدام از دوره هایی که دارویی است مانند قرص فیراکشنال تجویز می شود. اگر با کمک دارو نتوان ریزش مو را متوقف کرد و پرحجم کرد از روش کاشت مو استفاده می شود.
پی آر پی مو در زنان
در زنان معمولا به علل محیطی از جمله تغذیه، استرس، مشکلات تیروئید، کم خونی و هورمونی است. پی آر پی در زنان نتایج موثری در افزایش رشد مو و تقویت آن دارد.
پی آر پی بعد از کاشت مو
پی آر پی در برخی موارد بعد از کاشت مو به روش FUT انجام می شود. این کار معمولا بعد از 6 ماه برای تقویت موهای کاشته شده انجام می شود. برای تقویت موهای کاشته شده نیاز به یک جلسه در ماه می باشد.
تعداد جلسات مورد نیاز برای رشد مجدد موها
در حالی که درمان PRP برای ریزش مو در نظر گرفته می شود، یکی از رایج ترین نگرانی های بیشتر بیماران تعداد جلسات PRP است که برای رشد مو نیاز دارند. تعداد جلسات می تواند برای هر فرد متفاوت باشد. این امر به عواملی مانند میزان ریزش مو و سلامت کلی بستگی دارد. برای دستیابی به رشد مجدد مورد نظر مو، چندین جلسه PRP درمانی لازم است. بیشتر بیماران 3 جلسه مشخص را طی می کنند، هر جلسه در فواصل 5-6 هفته انجام می شود. برای حفظ نتایج درمانی، به بیماران توصیه می شود هر 4-6 ماه یکبار جلسه های موثر داشته باشند.
به طور کلی معمولا بعد از 2 الی 3 جلسه تزریق پی آر پی در مو می توان نتایج افزایش قطر و تعداد موها را مشاهده کرد. در ماه اول نیاز به 3 تا 6 جلسه تزریق می باشد و بعد از گذشت 6 ماه در صورت نیاز می توان آن را تکرار کرد.
نتیجه گیری
با کمک این نوع روش نوین دیگر می توانید برای همیشه با ریزش مو یا کم پشتی موهای تان خداحافظی کنید. البته که توجه داشته باشید این نوع عمل را باید توسط بهترین متخصص پوست در تهران انجام دهید تا هیچ گونه آسیب یا خسارتی درگیر نشوید.